Dagens vikt

Idag: 63.1
Sist: 62.9
Skillnad: +0,2
Fan -.-
Jag kommer tillbaka imorgon. Ska ut och tröst shoppa

Matintag idag

Gick till en buffe med några kompisar idag efter skolan. typiskt. Så svårt att blanda sitt sociala liv med att inte äta. Yeye.
Men jag åt bara typ en halv talrik typ. Sa att jag hade ätit STOR frukost.
Jag gissar på kanske 450kcal ? kanske 500? Vet inte. Det var asiatisk buffe.

Skola = ingen vägning

Idag vågade jag inte väga mig. Först var jag tvungen att gå till skolan strax efter 8.00 när jag i vanliga fall väger mig mellan 10-12 och sedan var jag rädd för vad vågen skulle visa efter gårdagens mat. Men jag känner ändå att det kommer gå snabbt att gå ner till 61kg. Jag måste bara koncentrera mig på målet.
Hoppas på att väga 62.5 imorgon HÖGST

Skit dag

Som ni kanske har märkt så tycker jag inte om att blogga när det inte går bra. Idag har det inte gått bra.
Matintag:
Havregrynsgröt: 250 kcal brukar jag räkna med
Indisk mat: kanske 400+ kcal
Choklad!!! FAN!!: 200g = 1000+ kcal
FAN FAN FAN
1650 kcal idag ! Helvete. Hur mycket tror ni jag kommer ha gått upp imorgon??

Dagens vikt

Idag: 62,9
Igår:63,5
Skillnad: -0,6
Yeeey jag är under 63kg igen. Precis vad målet var för idag. Nu är det "bara" -1,5 kg kvar tills jag väger samma som innan jul

Lite svar på frågor

Tänkte svara på lite frågor som börjar bli vanliga. Med detta kommer jag att skapa en ny kategori som heter frågor och svar. Kommer nog inte bli uppdaterad så mycket men när jag får liknande frågor från ett antal personer så kommer jag helt enkelt svara på dem på min blogg så att alla andra som undrar samma sak kan kolla upp det. Lättare för er och lättare för mig. Dont you think?

Hur gammal är du?
Jag är 20 år
Hur lång är du?
Denna frågan får jag hela tiden. Men jag brukar skriva ut min längd. Anywaayyysss. Jag är 174cm.
Kan inte du skriva ner vad exakt du äter varje dag?
Jo det kan jag. Eller jag kan ju försöka. Det vanligaste är att jag äter havregrynsgröt gjord på mjölk, salt och vanilj socker. Men självklart varierar det.

Tränar du något?
Nej inte just nu. Mitt problem är att jag inte kan hålla det låga kalori intaget samtidigt som jag tränar så min plan är att gå ner kanske 10kg till och sedan försöka träna för att bygga muskler.
Går det bra att länka dig?
Självklart har jag inget emot att bli länkad. Att ni tycker om min blogg och vill länka tycker jag är super kul! Jag kan också länka till er. Ska se till att uppdatera min ana list nu någon gång snart, de flesta där har ju slutat blogga verkar det som.


Dagens vikt

Dagens vikt: 63.5
Vikt sist: 63.3
Skillnad: +0.2
Med tank på att jag har varit hos min pojkväns päron och ätit massor och trodde jag skulle väga minst 66kg så är detta superbra. Imorgon vill jag väga under 63! Hoppas hoppas hoppas. Det betyder att jag måste gå ner 0.6kg minst. MEn jag åt inte så mycket idag så det ska nog gå.

Tillbaka till mina vanliga rutiner

Nu är jag hemma. Har varit hemma hela dagen och det har varit helt fantastiskt. Det är så lätt att sköta maten och allt annat när man är hemma där man kan bestämma själv. Im gonna look fab in no time now!

Inte så mycket bloggande

Jag är hos min pojkväns päron i några dagar och kan därför varken väga mig eller blogga så mycket på några dagar .... skit irriterande !! Men jag kommer försöka uppdatera er så mycket jag kan... dock tycker jag det är så tråååkigt att blogga när jag inte kan väga mig.

Dagens vikt

Idag: 63,3kg
Igår: 63,8kg
Skillnad: -0,5kg
OK, ville mer men detta får duga. Det går ju ner i alla fall. Föresten vägde jag mig klockan 12:00 igår och idag vägde jag mig klockan 10:00. På de två timmarna lär jag ju ha gått ner i alla fall -0,1 kg till. Men men. En kompis är på väg till mig så jag kan tyvärr inte stå och väga mig när hon är här.
Nu har jag -1,9kg kvar att gå ner innan jag väger lika mycket som jag gjorde innan jul...

Dagens mat intag:

Havregrynsgröt som vanligt: 130kcal
Sen har jag inte ätit något mer. Men havregrynsgröt är mättande så det är chill.
Nu väntar jag på att klockan ska bli 20:00 så jag kan kolla på top model. Är det bara jag som tycker att ingen av tjejerna verkar se ut som modeller alls ?

Weightmirror

Rolig sida jag hittade WeightMirror. Man kan ladda upp en helkropsbild av sig själv och modifiera vikten. Inte så där super realistiskt men kul ändå. Kolla bilden !

Dagens vikt

Ställde mig på vågen klockan 12:00 som planen var och vågen visade 63.8kg
Jag mår skit över det vilket är konstigt eftersom jag förväntade mig typ 70. Fast om man tänker på att jag vägde 61.4 innan jul så kanske det är mer förståeligt...
Så detta innebär att jag har gått upp 2,4 kg !!!!! BAAJS HElvete.
Jag hoppas på 1-0,5 kg minus imorgon !!

Christmas brake is over

Fy vilka hemska veckor det har varit. Mat mat mat och åter mat. Men nu är jag tillbaka. Ska väga mig idag (har inte vägt mig sen sista vägningen på bloggen!!). Känner att jag väger typ 70kg! Hoppas hoppas hoppas INTE!
Har bestämt mig för att väga mig klockan 12:00 idag så jag återkommer då. Nu ska jag svara lite på kommentarer istället. --> vad kul att jag har haft så många besökare på bloggen även om jag varit inaktiv i snart en månad!
Oroa er inte babes. Im back och här ska det rasas i vikt!
B back in an hour with my weight update

RSS 2.0