Summer goals. Cuz we deserve to be HOT

Idag var det fint vädet. Jag vill ha korta jeansshorts. Men det kan jag inte. För jag vet bättre än att fläska runder. Såg så många vackra ben. Solbruna men korta shorts.

Men nummer ett på min lista är ju att kunna vandra runt i bikini. Det kan jag inte. Men jag vill. Vet att min kropp har potential. Men den måste bli mindra. Minst 10kg till. Sen. Sen är den godkänd i en bikini. Så innan sommaren ska jag ha gått ner dessa 10kg + och sen ska jag belöna mig med ett par skitsnygga jeansshorts och värsta bikinin ! Märke ofcourse.

Cant wait to loose the weight!


             cuz I deserve to be perfect

Jag vill inte gömma mig en sommar till! Jag vägrar gömma mig. Jag ska bli snyggast på stranden !


Bloglovin -cuz me love them ana blogs-

Gick och blev medlem på bloglovin. Så jävla smart sida! Nu letar jag ana bloggar för fullt.

Börja gärna prenumrera på min blogg också
Följ min blogg med bloglovin

The week-end is the hard-end

Kom precis hem. Var ute igår. Försökte undvika att dricka vin. Tog ett glas och vandrade runt och minglade. Det var plastglas så sen satta jag ifrån mig det och tog ett nytt som jag fyllde på. Så jag tror inte någon fattade att jag knappt drack ett.

Sov hos en kompis. Sen gick vi ut på stan och hon ville käka fallafell och hon visste ju att jag inte har ätit något så det var bara att tugga --.-- Men jag tänker att om jag inte äter något annat idag så visar nog vågen på minus imorgon. Men jag har ju inte fått väga mig idag heller ! ! Faaan. Börjar känna min riktigt FET........Men imorgon då jävlar. Då ska jag vara nere på minst 64kg.

Såg en massa tjejer idag som hade jeans och korta t-shirts med värsta fläsket dallrandes. --.-- guud köp en spegel.

Nu ska jag fortsätta med min ana lista och läsa era kommentarer
 

-The swedish ana list-

Då har jag börjat min lista. Nu är den inte ens i närheten av färdig men jag tänkt att om jag lägger upp den såhär kan vi hjälpas åt. Så.

1. har du en ana blogg och vill bli listad. Speak up. -jag lägger till dig-
2. Vet du en ana blogg som inte är med. Tell me. -jag lägger till den-
3. Ser ni någon blogg i listan som inte är aktiv längre eller som inte har upptaderat senaste månaden. Point out. -jag raderar-


Så kraven för att vara med här är väldigt enkla. Bloggen måste vara en ana. Senaste inlägget får int vara mer än en månad gammalt. Other than that -->nothing

Certify

dont stand still

hemligheterna

i wanna be perfect
Itspam

Jennas Melody

Kcal kcal

Mysli

perfection is my direction

raspberrysmile

skinnypeople
Stressed
Skiinny

Thin Minds
Thin is pretty
Thiny

Unpretty

Tanken är att den här listan ska hamna på alla ana bloggar så att när vi hittar en så kan vi hitta alla. Så. Om ni vill ha den här listan på er blogg också så kan jag skicka koden till er så ni bara behöver klippa och klistra. (dock ska jag göra den mer komplett innan jag börjar ge ut den)

Var är logiken?

Jag har tänkt. Gått in i min lilla tonårshjärna och riktigt tänkt. Och jag undrar.

Varför blir inte överviktiga människor inlaggda?
Ja ! De som lider av fettma eller övervikt! Varför är det så accepterat att vara tjock?! Varför är det ok att säga till en människa "oj vad mager du har blivit! Ät något" men inte "oj vad tjock du har blivit! sluta ät". Jag blir så irriterad på alla dessa tjocka människor som bara stoppar i sig en massa skit och sen säger att de äter "normalt" och att det är genetiskt. SKITSNACK. Där har vi ett stort problem! För det är dessa människor som äter för en hel jävla grekisk släkt ! Det är de som borde låsas in på ett hem där de lär sig äta för en person inte för 20! Inse att det inte ska vara ok att se ut sådär. Att vräka i sig sådär. Det är inte ok att vara tjock. Det ska inte ses som normalt att stoppa i sig en hel chipspåse själv och sen hugga in på lösgodiset. Eller äta mer än en portion mat per mål... Eller äta godis varje dag ! det ska inte vara konstigt om jag inte vill äta på macdonalds ! det ska vara normalt.

Gör ett hem åt dessa. Lägg in dem när de kommig över ett B.M.I som visar på fettma. Jag tror inte de hade klagat. De vill nog gå ner i vikt. På hemmet ska ni vakta medans de äter sina sallader och sen ska de tränas tre gånger i veckan. Om det så bara är promenad så ska de fan röra på sig. Sen får de inte äta snacks. Ingen mat efter 19:00. Nej jag blir så sur.... Okej om man tycker kurvur är fint. Föredrar kurviga tjejer. Men fettma är INTE kurvur. Beyonce är kurvur. Fettma är fel. Sjukt. Något som gick fel i vårt samhälle !

For they are not pretty


Get linked

jag älskar att läsa ana bloggar. Det är bättre pepp för mig än thinspo bilder! Så jag fick iden om att börja länka till alla svenska ana bloggar. Det borde vi alla göra. Det borde vara lätt att hitta varandra. Ska börja skrapa ihop adresser och organiserar lite.


Vad tycker ni ? bra eller dålig idée?

I wanna live alone

Kunde inte väga mig imorse. Fan. Vågar inte väga mig nu. Har fått i mig vatten och en halv macka med tonfisk och sallad. Vitt bröd var det. Helvete. Vet inte ens hur många kcal !  Men om jag inte äter mer idag så kanske det inte märks på vågen imorgon .... Det gör mig galen att inte veta vad jag väger idag!  Hoppas jag nådde 64,5 .... för till imorgon är måler 64kg.



Wach them beauties

chewing away

Åt en grovbrödsskiva med keso, salami och sallad idag.

Sen två rader 100g chocklad och 6 jordgubbar

Räknade ihop summen och det var runt 375 kcal

hade en mycket mer aktiv dag idag. Förbrände 375 kcal på träning


There is no try, there is only DO.

Det känns riktigt bra nu. Skönt att vakna upp hungrig. Ett kilo till och jag är halvvägs till första målet!

Första steget
174 cm
72 [x]
71 [x]
70 [x]
69 [x]
68 [x]
67 [x]
66 [x]
65 [x]
64 [ ]
63 [ ]
62 [ ]
61 [ ]
60 [ ]
59 [ ]
58 [ ]
57 [ ]
56 [ ]
55 [ ]

Make me perfect



Wach me shrink

Igår morse: 67kg
Morgonvikt idag: 65kg
Skillnad: -2kg

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 jag tror aldrig jag har tappat så mycket på så lite tid!

Mål till imorgon är minst 64.5kg


Think skinny

 Min kompis ringde mig. "ska vi dra och käka någonstanns?" "nej eem jag har lite dåligt med pengar denna månaden" Det gick någerlunda smidigt.



We die without food, we do

Kom tillbaka från min promenad nu. 1 timme ( -125kcal) Duktigt. Bestämde mig för att äta något nu innan det blir försent.
Det blev:
100g haricoverts (21kcal)
100g frusna champinjoner (15kcal)
På en tallirik och in i micron.
50g minikeso (41 kcal) till.

Summa = 77kcal

Hade nog kunnat låta bli att äta men istället för att riskera att börja slänga i sig mat klockan nio på kvällen så gör jag såhär. inte bra att äta sent. Känner lite på det nu. Jag vet att inget av det jag åt är dåligt för mig. Än så länge har inte ångesten slagit till. Så jag hoppas hungern hinner före.


I belive in me

Klockan är 16:40 och jag har inte ätit något på hela dagen. Har bara låtit vatten pasera mina läppar. Belönade mig lite i smyg genom att ställa mig på vågen. Hade jeans, t-shirt, kofta, strumpor och en hårsnudd i men vågen visade 66,4 !

När jag vaknade idag (runt klockan 10) vägde jag 67 och det var bara med en t-shirt ! Detta är 0,4kg skillnad på 7 timmar!! Ska nog fira med att ta en promenad. Ska bli riktigt kul att komma tillbaka och se vad vågen visar. Fast jag borde ju försöka hålla mig tills imorgon. Jag har noll tålamod.

Hoppas på mindre än 66 imorgon bitti. Planen var minus 0,5 kg tills imorgon men nu när jag redan tappat 0,4 så måste jag ju höja!

Ses efter promenaden!


För att bli den jag vill vara


Allt börjar på 55

Första steget
174 cm
72 [x]
71 [x]
70 [x]
69 [x]
68 [x]
67 [x]
66 [ ]
65 [ ]
64 [ ]
63 [ ]
62 [ ]
61 [ ]
60 [ ]
59 [ ]
58 [ ]
57 [ ]
56 [ ]
55 [ ]

Make me perfect



I want someone to know

Jag vill inte äta mer. Jag orkar inte med ångesten. jag mår bäst nu. Utan mat. När magen skriker, slåss, gör allt i sin makt för att få mig att äta. det är då jag är som lyckligast. Det är då jag är vacker. Det är då jag snuddar vid känslan av perfektion.

Kalla mig Gina.
Välkommen


RSS 2.0