Dagens vikt

Idag: 61,4
Igår: 61,5
Skillnad: -0,1

Typiskt..... ligger 0,4 efter planering. Skulle ju väga 61,0 idag. Detta betyder att jag nästa vecka måste gå ner hela 1,4 kg för att nå mitt söndagsmål (60)

I need you

Hello suggarplums
Jag är sååå trött på att försöka hitta bra ana bloggar... och de jag gillar uppdaterar kanske en gång i månaden -.- så. Om du har en ana blogg som uppdateras minst en gång om dagen så GIVE ME!! --> Eller om du vet någon du älskar att läsa give me too.

Dagens vikt

Idag: 61,5
Igår: 61,8
Skillnad: -0,3

Okej jag är mindre men jag vill ju väga 61,0 imorgon .... det betyder att jag måste gå ner 0,5 kg tills imorgon .... Håll tummarna !

Fet är INTE kurvig ! DAAH !

Vet ni vad jag stör mig på? Jo när feta (läs överviktiga människor) kallar sig kurviga. Kurvig är man när man har en väldigt tydlig timglasfigur. Alltså bröst-midja-rumpa. INTE så som många feta ser ut --> inga bröst en feeet mage och feeta knubb ben. Hur får man det till kurvig ? Kurviga tjejer har ju fortfarande normalvikts BMI! -.-

Säger en kurvig person att de är kurviga så låter det som om de erkänner fetma eller något. Detta bara för att feta människor vill kalla sig något vackert. Sorry fetisar.. men det är inte vackert ELLER kurvigt

KURVIG:


FET:


Håller ni inte med?

Thinspo till tusen

Tänk att jag inte tänkt på detta tidigare!

Jag kollade runt på modellers mått idag (inget liv I know) och såg att många har samma längd som jag. Så min nya utmaning är att få samma mått som de. Min första utmaning är:





174 cm
Byst: 87
Midja: 63
Höft: 92

Jag
174 cm
Byst: 87
Midja: 65
Höft: 97

Skillnad:
Byst: 0
Midja: +2
höft: +5!!

Tror ni jag klarar det ?


Typiskt

de där popcornen var ju bara tvugna att förstöra !

Idag: 61,8
Igår: 61,7
Skillnad: +0,1

"#%&¤½!!!! -.-

Okej. INGA missar idag. Ska göra min havregrynsgröt nu. Sen blir det inte mer mat.


Fan fan fan... varför händer detta hela tiden !

Blev bjuden på bio och det slutade med popcorn ..... SNÄÄLLLA låt mig ha gått ner i alla fall 0,1 kg imorgon !

This is who I want to be today


WHAT? noooo waaay she can be that fat!

Så jag hade inget att göra och när jag inte har något att göra så kollar jag upp onödiga saker. Idag blev den onödiga saken bloggaren Kenzaas modelagenturs profil sida. AND GUESS WHAT I FOUND !!!



Hennes mått är enligt den sidan:

171cm
Byst: 87
Midja:64
Höft:94

Men jag tänker att detta inte kan stämma .... för hon ser ju rätt liten ut om man jämför med mig. MEN. Kolla mina mått:

174cm
Byst: 87 (samma)
Midja: 65 (en cm större)
Höfter: 97 (3 cm större)

WHAAT liksom? jag behöver ju bara gå ner till I donno typ 60 kg innan jag har samma mått som henne men då komer jag även vara längre --> oooh yeaaahh. Fast hennes mage ser hemsk ut. I donno what went wrong there.




Många besökare men määängder av sidvisningar

Kollade på min statistik idag och såg att jag brukar ha mellan 8-15 besökare om dagen. Trevligt trevligt. Men det interessanta är att antalet sidvisningar ibland går upp mot 50 (och själv brukar jag inte gå in på min egen blogg). Detta gör att jag drar slutsattsen att ni vill ha uppdatering oftare. Har jag rätt?


Its going down

var lite orolig att jag inte skulle gå ner efter chokladen igår men se här!

idag: 61,7
igår: 62,2
skillnad: -0,5

detta innebär att jag har tappat 0,6 av 0,8 kg som jag gick upp över helgen. Tror ni jag klarar komma under 61 tills nästa vecka?


Plastikoperation tjockis?

Såg en dokumentär om plastikoperationer i veckan och såg något som störde mig något fruktansvärt. En tjock kvinna skulle göra bröstförminskning för hon ville bli mer lik Viktoria Beckham. Det finns så mycket fel i hennes tänk så jag får ont. För det första så bör läkare inte göra bröstförminskningar på tjocka kvinnor förren se har gått ner till i alla fall normal vikt. För det andra så förstår jag inte hur hon kommer känna sig vackrare om hon förminskar brösten --> hon är tjock och kommer förbli tjock efter operationen. För det tredje så skulle inte ens 100 operationer hjälpa denna kvinna att bli lik VB.

Varför tillåts det att tjocka (ursäkta, överviktiga) kvinnor får göra bröstförminskning. Det är inte logiskt. För nu gör hon bröstförminskning men OM hon går ner till normalvikt kommer hon ju vilja ha bröstförstorning. För att få en betald bröstförminskning i Sverige så måste man faktiskt gå ner till normalvikt innan man får bli opererad. Men självklart kan allt köpas för pengar. Så onödigt att lägga sig under kniven, tycker jag, om man ändå kommer se förjävlig ut efteråt.

Hon hade en stoooor mage som stack ut som om hon var gravid med trillingar. Här förstår jag inte logiken. Är inte vikten ett större problem än brösten? Kommer killar tycka hon är mer attraktiv om hon förminskar brösten eller kroppsfettet? Vissa människor är bara så ologiska så det gör ont.

Sen iden om att hon kommer se ut som VB om hon fixar boobsen. Sötnos... BANTA om du vill se ut som VB och gör sen en bröstförstoring. Hur svårt är det att komma fram till det?

Hur tänker människor?

LEGS LEGS LEGS !



Dagens mat intag:

Havregrynsgröt: 200-250kcal
Äpple: ingen aning men man blir inte tjock på der ;)
Choklad!!!!: 67x4 = 268
summa: ca 520 (äpple inte inräknat)
Någon köpte choklad till mig idag och jag kunde inte precis lägga undan det utan vi delade på det ... (åt minst dock)

Korkat

Jag var dum nog å dricka två stora glas vatten innan vägning idag -.- KORKAT! Så jag vet inte vad jag egentligen skulle ha vägt men eftersom jag har gått ner liiiite i alla fall så berättar jag för er
Idag: 62,3
Igår:62,2
Skillnad: -0,1
Undrar vad jag hade vägt om jag inte hade druckit -.- !

RSS 2.0