Matintag

Frukost
200g havregrynsgröt: 107 kcal
15g hallonsylt: 40 kcal?

Lunch/middag
75g grapefrukt: 33 kcal
två fiskpinnar: 90 kcal?

Summa: 270 kcal
Ska inte äta mer idag, vågen MÅSTE visa mindre imorgon. Är fortfarande nere över att jag inte lyckades tappa mer än -0,1 från igår.

Kommentarer
Postat av: Frej

Det är inte hälsosamt att äta så lite, det kanske inte kommer att märkas när du är ung, men med tiden kommer det tära på din kropp! Och tänk på hur det du skriver kan påverka andra, det är inte okej...Jag har tittat lite på det du har rapporterat att du äter och det ser helt klart ut som att du har brist på flera näringsämnen i din diet...jag tycker du ska söka hjälp! Börja med att prata med någon som du litar på...

Mvh Nutritionist

2012-01-02 @ 15:35:02
Postat av: Tjej

Alltså du förstör för alla som försöker bli friska. Du är helt klart sjuk, och du kommer troligen bara skada dig själv med denna diet.. vill du gå ner i vikt, ta hjälp av proffs som vet hur kroppen fungerar och ändå se till att få i dig alla näringsämnen. Du kommer aldrig bli "perfekt" genom att göra som du gör, det slutar med att håret ramlar av, du får fjunig päls på kroppen och blir blek som ett spöke... Jag har själv varit där, och det är inte attraktivt, försök att ta hand om dig istället och må bra.. varför ska du plåga dig såhär?

2013-10-26 @ 11:06:05
Postat av: En som bryr sig

Varför vill du bli smal? perfekt? vad kommer skillnaden att bli i hur du mår/hur ditt liv är om du går ner några kilo till?

Jag tror aldrig du kommer att bli nöjd med dig själv genom att ändra på hur du ser ut. Däremot kan du välja att sluta tro på lögnerna att allt kommer bli bättre om du är tillräckligt smal. Acceptera den du är och lär dig att gilla dig själv. För jag vet att du är en fantastisk tjej som är skapad för mer och bättre saker än att bli smal.

Jag vet att det är svårt men det finns hjälp!

2014-01-04 @ 21:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0